2007.07.02

Engels voor gevorderden

englishpageOp www.englishpage.com vind je een schat aan online oefenmateriaal in verband met het Engels. Deze website richt zich onder meer naar mensen die Engels leren als tweede taal.

Deze website biedt een ruim gamma aan interactief oefenmateriaal. Wie wil kan de wekelijkse lessen volgen en zo zijn kennis van het Engels verdiepen. Deze verdieping wordt op de website ondersteund door tal van thematische handboeken.

Daarnaast bevat de website ook een spraakkunst en verschillende vertalende woordenboeken (waaronder ook Nederlands-Engels en Engels-Nederlands), een verklarend woordenboek, een woordenboek met meer dan 350 onregelmatige Engels werkwoorden en woordenboeken van werkwoorden die in combinatie met een bijwoord of voorzetsel een specifieke betekenis krijgen.

Via de Leeskamer krijg je toegang tot een hele reeks van online dagbladen, tijdschriften, boeken, encyclopediën en bibliotheken. De Luisterkamer biedt je dan weer toegang tot allerhande radiozenders op het Internet. Jouw kennis van de woordenschat kan je testen met een tiental kruiswoordpuzzels.

Dit is slechts een greep uit het ruime aanbod van deze website. Je kan er nog veel meer vinden.

21:28 Gepost door Lieven Coppens | Permalink | Tags: vreemde talen | |

De commentaren zijn gesloten.